Hesabım
    "Max Steel" Filmi Yerli Vizyon Tarihini Aldı!

    Film, 21 Nisan'da vizyona girecek!

    Ölüm Fısıltısı filminin yönetmeni olarak tanıdığımız Stewart Hendler'ın yönetmen koltuğunda oturduğu fantastik macera filmi Max Steel ülkemiz için vizyon tarihini aldı! Ekranlardan beyazperdeye geçiş yapan süper kahraman 21 Nisan'da sinemalarımıza uğrayacak!

    Filmin başrolünü Ben Winchell üstlenirken, kadroda Josh BrenerMaria BelloAndy GarciaAna VillafañeMike Doyle ve Phillip DeVona gibi isimleri görmek mümkün.

    Genç Max McGrath'in hayatı her gencinki gibidir. Hayatının sıradan akışında yaşayan Max bir anda kendiyle ilgili çok inanılmaz bir şeyin farkına varır; Max'in vücudu dünyadaki en güçlü enerjiyi üretebilmektedir. Bu enerjiyi kullanabilmesi için tek yol da Steel adlı gizemli bir dünyadışı tekno-organik varlıkla birleşmesidir. İki varlık ihtiyaç sebebiyle birleşmelerinin ardından sıkı bir takım olurlar. Birlikte çalışarak üstün güçleri ile birbirlerini eğitirler, güçlerini birleştirerek bir süper kahraman haline gelirler. İkilinin şimdi el ele vererek dünyayı uzaylı saldırganlara karşı korumaları ve bu süreçte geçmişin sırlarını da çözmeleri gerekmektedir...

    Senaryosunda Christopher Yost'un imzası bulunan film için geri sayım başladı! Film, TME dağıtımcılığında vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top