Hesabım
    Recep İvedik 7. Haftasında Box Office Liderliğini Kaybetti!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 31 Mart - 02 Nisan haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği mevcut. Vizyona girdiği gibi 7 hafta önce zirveye yerleşen Recep İvedik 5 bu hafta da liderliği 7. haftasında kaybetti. Listede bu hafta 4 taze film kendine yer bulmayı başardı.

    Bu haftanın galibi değişti. Eğlenceli animasyon Patron Bebek vizyona girdiği gibi liderliği ele geçirdi. Mini mini bir yumurcağı gizli ajan yapan animasyon açılışını 128.572 seyirci ile yaptı. Listenin 2. sırasında da vizyonun taze yapımlarından biri yer aldı. Hollywood'un Kara Dul'u Scarlett Johansson'ı başrolüne yerleştiren Kabuktaki Hayalet açılışını 2. sıradan yaptı. Kült Japon mangasının beyazperde uyarlaması haftasonunda 108.352 seyirciye ulaştı. Listenin 3. sırasında geçtiğimiz haftanın galibi yer alıyor. Şahan Gökbakar'ın tiplemesiyle her filmiyle rekorlar kıran Recep İvedik serisinin 5. devam halkası bu haftasonu toplam 103.468 seyirci tarafından izlendi. Recep İvedik 4'e ait olan en iyi hafta sonu açılışı, açılış Cumartesi günü seyirci rekoru ve açılış Pazar günü seyirci rekoru gibi rekorları elinde bulunduruyor. Film, vizyondaki üst üste altıncı hafta sonuna dek yerli listenin zirvesinde yer alarak Recep İvedik 4'ten beri bunu gerçekleştirmeyi başaran tek yapım oldu. 

    Listenin 4. sırasını ise vizyonun yerli yapımlarından biri aldı. Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım başrollü yerli romantik dram Sonsuz Aşk 2. hafta kapanışını 92.347 seyirci ile yaptı. İki apayrı dünyaları sahip insanın yaşadığı masalsı aşkı anlatan film, toplamda 308.297 seyirciye ulaşmış oldu. Listenin 5. sırasını da yerli bir yapım aldı. Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ'ın unutulmaz "Haybeden Gerçeküstü Aşk" oyunlarından beyazperdeye uyarlanan Tatlım Tatlım 3. hafta kapanışını 73.772 seyirci ile yaptı. Listenin 6. sırası da yine taze bir vizyon filminin oldu. Doğa Can Anafarta imzalı gençlik romantik komedisi Biz Size Döneriz, açılışını 52.555 seyirci ile yaptı. Listenin 7. sırasını alan yapım ise bir bilim kurgu oldu. Bol Hollywood yıldızlı yapım Hayat, 2. hafta kapanışını 32.431 seyirci ile yaptı. 

    Kariyer çizgisinde Harry Potter serisinden sonra da Bling RingColoniaKorku Terapisi gibi filmlere yer veren Emma Watson ve Downton Abbey'nin Matthew Crawley'si, Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır'ın Sir Lancelot'u Dan Stevens'ın başrollerini üstlendiği Güzel ve Çirkin 3. haftasında 29.198 seyirciye ulaştı. Listenin 9. sırasını alan yapım da vizyonun fantastik yapımları arasından çıktı. Marvel çizgi roman evreninin en sevilen karakterlerinden Wolverine'in son devam halkası Logan vizyondaki 5. haftasını kutladı. Hugh Jackman'ı son kez ikonik rolünde gördüğümüz film 5. hafta kapanışını 18.789 seyirci ile yaptı. Listenin son filmi ise beklediği açılışı yapamayan Aşk Uykusu oldu. Romandan uyarlama film 12.227 seyirci tarafından izlendi.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top