Hesabım
    Ridley Scott Britanya Savaşı Filmi Planlıyor!

    Usta yönetmen Ridley Scott bir Britanya Savaşı filmi çekmeyi planlıyor.

    Yaratık, Blade Runner, Thelma & Louise, Gladyatör, Kara Şahin Düştü gibi unutulmaz filmlerin yönetmeni, son olarak beyaz perdede Marslı ile karşımıza çıkan Ridley Scott, bu defa Britanya Savaşı'nda geçecek bir film çekmeyi planlıyor.

    Deadline'ın haberine göre; çok yakında sinemada Yaratık: Covenant filmini izleyeceğimiz usta yönetmen Scott, ünlü Britanya Savaşı zamanında geçecek bir film çekecek. Scott, sık sık yeni bir proje duyurusu ile sinemaseverleri heyecanlandırıyor. 

    Dunkirk ve iki Winston Churchill draması izleyeceğimiz bu yılda hissettiğimiz savaş filmleri furyası Scott'a kadar uzandı. Yakın zamanda Oscar Isaac'ın başrolünü oynayacağı II. Dünya Savaşı draması Operation Finale'yi (daha önce adı Eichmann olarak geçiyordu) yazan olan İngiliz yazar Matthew Orton senaryoyu yazacak. Steven Spielberg'ün filmi Bridge of Spies'ın senaristi Matt Charman ise filmin yapımcılığını üstlenecek.

    Şu sıralar All the Money in the World filminin ve The Hot Zone mini dizisinin yapım aşamasında olan Ridley Scott'ın yönettiği Yaratık: Covenant ise ülkemizde 12 Mayıs'ta sinemalarda olacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top