Hesabım
    "The Lost City of Z"den Hem Türkçe İsim Hem Türkçe Afiş!

    "Kayıp Şehir Z" 21 Nisan'da sinemalarda!

    Gecenin İki Yüzü ve Bir Zamanlar New York'tan tanıdığımız James Gray'in yönetmenliğini üstlendiği balta girmemiş orman macerası The Lost City of Z Türkçe adını aldı. Kayıp Şehir Z filmi, 21 Nisan'da sinemalarda! Filmde Türkçe poster de geldi.

    Pasifik Savaşı'nın kahraman Yeager pilotu Raleigh'si, Sons of Anarchy'nin Jackson 'Jax' Teller'ı, yeni nesil Kral Arthur'umuz Charlie Hunnam'ı başrolüne yerleştiren filmin kadrosunda karizmatik genç vampir olarak akıllara kazınan Robert Pattinson, yeni Örümcek Adam'ımız Tom Holland ve gönüllerin Edie'si Sienna Miller da yer alıyor. 

    David Grann'in çok satan kitabından beyazperdeye uyarlanan filmin senaryosunda da yönetmenin imzası var.

    Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek gelişmiş bir uygarlığa dair kanıtlar bulur. Bunları bilim camiasına açıkladığında ise Amazon yerlilerini vahşiler olarak gören bilim insanları kanıtlara gülüp geçerler. Yılmayan Percy, destekleyici karısı, oğlu ve yardımcısının desteğiyle tekrar Amazon ormanlarına döner. İddiasını kanıtlamak için araştırmalar yapan kaşif, 1925 yılında ise gizemli bir şekilde ortadan kaybolur...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top