Hesabım
    Sir Ian McKellen Türkiye'de!

    Usta oyuncu 36. İstanbul Film Festivali'nde olacak.

    Usta oyuncu Sir Ian McKellen sanatı ve eşitliği desteklemek üzere Türkiye'yi ziyaret ediyor! British Council, sanat ve eşitlikle ilgili bir dizi etkinlik için Sir Ian McKellen'ı ilk kez Türkiye'de ağırlayacak.

    Yüzüklerin Efendisi'nin Gandalf'ı, X-Men serisinin Magneto'su olan usta oyuncu İstanbul Film Festivali boyunca İKSV'nin konuğu olacak ve sinema onur ödülü alacak. Aynı zamanda, İstanbul Tiyatro Festivali iş birliği ve Zorlu PSM ev sahipliğinde düzenlenecek etkinlikte oyunculuk ve aktivizm hayatını ele alacak. McKellen eşitliği desteklemek amacıyla LGBTI gruplarıyla da görüşecek.

    6 Nisan'da Serdar Biliş ile oyunculuk kariyeri ve aktivistliği üzerine bir sohbet gerçekleştirecek olan oyuncu, 7 Nisan'da İstanbul Film Festivali işbirliğiyle Boğaziçi Üniversitesi'nde olacak. Ardından III. Richard'ın Atlas Sineması'nda gösterimi ve Sir Ian McKellen tarafından takdimi gerçekleşecek. 8 Nisan'da ise filmin Kadıköy Rexx sinemasında gösterimi ve Sir Ian McKellen tarafından takdimi yapılacak. 

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından gerçekleştirilen İstanbul Film Festivali bu yıl 36. yaşını kutlayacak. Festival 5-16 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top