Hesabım
    Haftanın DVD'leri Raflarda!

    Son çıkan DVD'ler burada!

    Bir Film etiketiyle birbirinden başarılı DVD'ler bu hafta raflarda yerini aldı. Listede sevilen Türk komedi serisinin dördüncü filmi Çakallarla Dans 4 en ön sırada yerini alıyor. Şevket Çoruhİlker AyrıkTimur Acar ve Murat Akkoyunlu'nun başrollerini paylaştığı Çakallarla Dans serisinin 4. devam halkası sinemaseverleri oldukça eğlenceli bir hikayeye konuk ediyor. Muhasebeci Servet, Kayınço Gökhan, Köfte Necmi ve Del Piero Hikmet hayat mücadelesi içinde ekonomik yetersizlikler sebebiyle aynı evde yaşamaya başlamıştır. Ev arkadaşlığı onlar için uyum sağlanması zor bir şeydir. Günün birinde Berber Hüseyin abi kahramanlarımızın karşısına çılgın ancak cazip bir planla çıkar. Almanya'daki dayıoğlu vefat ettiğinde vasiyet olarak da neyi işaret ettiği belirsiz bir harita bırakmıştır. Bunun bir hazine haritası olduğuna kanaat getiren kahramanlarımız tutundukları bu umut ışığının peşinden Edirne’ye yola koyulurlar...

    Oscar’lı oyuncu Meryl Streep ve Hugh Grant’ın başrolde olduğu Florence filmi de listemizde yer alıyor. Oscar’lı oyuncu Meryl Streep ve Hugh Grant’ın başrolde olduğu Florence filmin konusu kısaca; 1940’lar New York’unda bir mirasyedi olarak lüks bir yaşam süren Florence’ın hayattaki en büyük tutkusu müziktir ve daima ünlü bir şarkıcı olma hayalini kurmuştur. Fakat bunu başarmak için önemli bir eksiği vardır: Güzel bir ses! Her şeye rağmen ilk konserini vermeye hazırlanan Florence’ın “acı gerçeğe” karşı zorlu yolculuğundaki en büyük destekçisi ise, hem kocası hem de menajeri olan St Clair Bayfield’dır...

    Politik-drama filmi olarak oldukça çarpıcı bir yapım olan Jackie, tam adı Jacqueline Kennedy Onassis olan eski Amerika First Lady'si sanata ve tarihî eserlerin korunmasına ilişkin katkıları, kişisel tarzı ve şıklığı ile Başkan Kennedy'nin suikast sonucu ölümü sonrasındaki metanetiyle tanınır. Film John F. Kennedy'nin Dallas'da öldürülmesi sonrası Jackie Kennedy'nin bu trajik durumla mücadelesi etrafında dönüyor. Natalie Portman'ın başrolde yer aldığı filmde ayrıca  Greta Gerwig, John Hurt ve Max Casella gibi isimler de yer alıyor.

    Çok sevilen video oyunu uyarlaması Assassin's Creed filmi de listemizde yer alan filmler arasında. Yetenekli oyuncu Michael Fassbender'ın başrolünde yer aldığı filmin konusu; genetik kodunun kilidini kırması ile atalarının hatıralarına erişim sağlayabilen Callum Lynch, 15. yüzyıl İspanya'sında yaşayan atası Aguilar'ın maceralarını kendi hafızalarında yer alacak kadar canlı bir şekilde deneyimler. Gizli bir topluluk olan Suikastçiler'in soyundan geldiğini öğrenen genç adam yeni kazandığı beceriler ile baskıcı ve güçlü organizasyon Templer'ın karşısına çıkar. Callum, günümüzde de varolan Templar organizasyonunu alt etmek için geçmişindeki bilgi ve tecrübesini kullanacaktır... Filmin kadrosunda Jeremy IronsBrendan GleesonEssie DavisMichael Kenneth Williams ve Charlotte Rampling de yer alıyor.

    Gizli bilgileri sızdıran eski hükümet müteahhidi Edward Snowden'ı konu alan biyografik yapım Snowden, Amerika'nın gizli dinleme faaliyetlerini ortaya çıkaran ve 2013’ten beri sığınma hakkı aldığı Rusya’da yaşayan eski Ulusal Güvenlik Kurumu (NSA) analisti Edward Snowden’ın hayatını ve "vatan haini" ilan edilme sürecini anlatıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen Oliver Stone oturuyor. Başrollerini Hollywood'un sevilen ismi Joseph Gordon-Levitt ve Uyumsuz serisinin asi genci Shailene Woodley'nin üstlendiği biyografik yapımın kadrosunda Melissa LeoZachary QuintoTom WilkinsonRhys IfansNicolas CageScott EastwoodJoely RichardsonTimothy Olyphant ve Ben Schnetzer da yer alıyor.

     Keyifli seyirler!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top