Hesabım
    İlker Ayrık "Yanlış Anlama" Dedi!

    Yanlış Anlama isimli filmin oyuncu kadrosuna İlker Ayrık da dahil oldu!

    Türkiye’den Azerbaycan’dan iki ailenin beraber geçirdikleri 10 günü anlatan "Yanlış Anlama" filminin oyuncu kadrosuna komedi filmlerinin sevilen yüzü İlker Ayrık dahil oldu!

    Geniş Aile dizisi ile Türk izleyicisi tarafından oldukça sevilen Ayrık, Memlekette Demokrasi Var, Çakallarla Dans serisi, Kedi ÖzlediYapışık Kardeşler gibi filmler ile kariyerine devam etti. İlker Ayrık, Türkiye ve Azerbaycan arasındaki sıcak ilişkilerin komik bir hikayesiyle perdeye taşınan ve oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh, Hakan Bilgin, Sennur Nogaylar, İlhan Daner, Bahadır Efe, Duygu Karaca, Pelin Sönmez gibi isimlerin yanı sıra Azerbaycan’nın ünlü isimleri Pervin Abiyeva, Islam Mehreliyev ve Ferda Amin gibi oyuncuların da yer aldığı filmin kadrosuna katıldığını açıkladı. Ayrık, oyuncu arkadaşı Şevket Çoruh ile birlikte basına setten görüntüler vermeye hazırlanıyor. Çakallarla Dans’tan sonra ikili ilk kez bir araya geliyor...

    Yönetmenliğini Ulaş Cihan Şimşek'in yapımcılığını Levent Cengizhan'ın üstlendiği Yanlış Anlama iki dilin ve kültürün hem yakınlığı hem farklılığı sonucu ortaya çıkan komik maceraları anlatacak. 

    Film, Ekim ayında vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top