Hesabım
    3 Generations Filminden Poster Yayınlandı!

    Susan Sarandon, Naomi Watts ve Elle Fanning'in başrollerinde olduğu filmden afiş geldi.

    İngiliz kadın yönetmen Gaby Dellal'ın yönettiği ve saneryosunu Nikole Beckwith ile kaleme aldığı beklenen film 3 Generations'dan poster yayınlandı.

    Filmin başrollerinde Thelma & Louise, Dead Man Walking gibi filmlerin usta aktrisi Susan Sarandon, ünlü aktris Naomi Watts ve Maleficent, The Curious Case of Benjamin Button ve Neon Demon filmlerinden tanıdığımız 19 yaşındaki başarılı oyuncu Elle Fanning yer alıyor.

    3 Generations, hayatlarını değiştirecek bir dönüşümle uğraşırken, New York'ta yaşayan üç neslin çalkantılı ve dokunaklı öyküsünü anlatıyor. Ray (Elle Fanning) doğumunda kendisine atanan bedenle mücadele eden ve cinsiyetini değiştirmeye kararlı bir genç. Annesi Maggie (Naomi Watts) Ray'in biyolojik babasının (Tate Donovan) izini sürmeli ve Ray'in değişimi için yasal izin almalıdır. Dolly (Susan Sarandon) ise Ray'in lezbiyen büyükannesidir ve şimdi erkek bir torunu olduğunu kabul etmekte zorlanmaktadır. Her biri kendi kimliğiyle yüzleşmeli, kabul ve anlayış ile bu değişimi benimsemeyi öğrenmelidirler. 

    Filmin ülkemizde ne zaman vizyona gireceği şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top