Hesabım
    "3 Generations"tan Yepyeni Fragman!

    "3 Generations" 7 Temmuz'da sinemalarımızda!

    3 farklı jenerasyonun en yetenekli isimlerini bir araya getiren 3 Generations filminden yepyeni bir fragman yayınlandı.

    Thelma & LouiseDead Man Walking gibi filmlerin usta aktrisi Susan Sarandon, dönemin aranan yüzlerinden, 2 Oscar adaylığı bulunan ünlü aktris Naomi Watts ve Uyuyan Güzel'e yeni bir bakış açısı kazandıran  Maleficent ve Cannes Film Festivali'nde karşıt görüşlerle uğurlanan Neon Demon filmlerinden tanıdığımız 19 yaşındaki başarılı oyuncu Elle Fanning'in başrollerini üstlendiği dram türü film, cinsiyet değiştirme ameliyatı olmak isteyen genç bir kızın ailesi ve kendiyle mücadelesini konu alıyor.

    Ray (Elle Fanning) doğumunda kendisine atanan bedenle mücadele eden ve cinsiyetini değiştirmeye kararlı bir genç. Annesi Maggie (Naomi Watts) Ray'in biyolojik babasının (Tate Donovan) izini sürmeli ve Ray'in değişimi için yasal izin almalıdır. Dolly (Susan Sarandon) ise Ray'in lezbiyen büyükannesidir ve şimdi erkek bir torunu olduğunu kabul etmekte zorlanmaktadır. Her biri kendi kimliğiyle yüzleşmeli, kabul ve anlayış ile bu değişimi benimsemeyi öğrenmelidirler...

    İngiliz kadın yönetmen Gaby Dellal'ın yönettiği ve saneryosunu Nikole Beckwith ile kaleme aldığı film ülkemizde 7 Temmuz'da vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top