Hesabım
    Box Office Listesinin Yeni Galibi Şirinler!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 7-9 Nisan haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği mevcut. Vizyona girdiği gibi zirveye yerleşen Patron Bebek bu hafta liderliği kaybetti. Listede bu hafta 3 taze film kendine yer bulmayı başardı.

    Bu haftanın galibi değişti. Eğlenceli animasyon Patron Bebek geçtiğimiz hafta elde ettiği liderliği bir diğer türdaına kaptırdı. Şirinler'in 3. devam halkası Şirinler: Kayıp Köy ilk haftasında 196.426 seyirciye ulaştı. Geçtiğimiz haftanın galibi Patron Bebek ise bu hafta bir sıra geriledi. Mini mini bir yumurcağı gizli ajan yapan animasyon 2. hafta kapanışını 109.416 seyirci ile yaptı. Listenin 3. sırasında geçtiğimiz haftaki yerini koruyan bir film yer alıyor. Şahan Gökbakar'ın tiplemesiyle her filmiyle rekorlar kıran Recep İvedik serisinin 5. devam halkası bu haftasonu toplam 78.884 seyirci tarafından izlendi. Film, vizyondaki üst üste altıncı hafta sonuna dek yerli listenin zirvesinde yer alarak Recep İvedik 4'ten beri bunu gerçekleştirmeyi başaran tek yapım olmuştu.  

    Listenin 4. sırasında da vizyonun fantastik yapımlarından biri yer aldı. Hollywood'un Kara Dul'u Scarlett Johansson'ı başrolüne yerleştiren Kabuktaki Hayalet bu hafta 2 sıra geriledi. Kült Japon mangasının beyazperde uyarlaması haftasonunda 75.320 seyirciye ulaştı. Listenin 5. sırasını ise vizyonun yerli yapımlarından biri aldı. Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım başrollü yerli romantik dram Sonsuz Aşk 3. hafta kapanışını 72.243 seyirci ile yaptı. İki apayrı dünyaları sahip insanın yaşadığı masalsı aşkı anlatan film, toplamda 441.143 seyirciye ulaşmış oldu. Listenin 5. sırasını da yerli bir yapım aldı. Karadeniz efsanesini geri döndüren Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel, açılışını 71.750 seyirci ile yaptı. Listenin 6. filmi de yerli yapımlar arasından çıktı. İlk haftasını kutlayan Bordo Bereliler Suriye, haftasonunda 52.201 seyirciye ulaştı.

    Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ'ın unutulmaz "Haybeden Gerçeküstü Aşk" oyunlarından beyazperdeye uyarlanan Tatlım Tatlım 4. hafta kapanışını 48.526 seyirci ile yaptı. Doğa Can Anafarta imzalı gençlik romantik komedisi Biz Size Döneriz, 9. sırada yer alarak, bu haftasonu kapanışını 33.451 seyirci ile yaptı. Listenin son sırasını alan yapım ise bir bilim kurgu oldu. Bol Hollywood yıldızlı yapım Hayat, 3. hafta kapanışını 18.307 seyirci ile yaptı. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top