Hesabım
    Yeni Albus Dumbledore'umuz Jude Law!

    Ünlü oyuncu Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?"ın devam halkasında!

    Büyülü Harry Potter evreninin spin-off projesi Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? geçtiğimiz Kasım ayında vizyona girmiş ve ülkemizde toplamda 552.082 seyirciye ulaşmıştı. Yurtdışında ise daha yoğun ilgi gören film ABD'de 233,5 milyon dolar, dünya çapında ise 812 milyon dolar kazanan fantastik yapımın devam halkası geleceği biliniyordu. Üçleme olarak planlandığı açıklanan filmin devam halkasından yepyeni bir kadro gelişmesi geldi. Ünlü oyuncu Jude Law, Harry Potter evreninin en sevilen karakterlerinden Hogwarts müdürü Albus Dumbledore'un gençliğini canlandırmak üzere kadroya dahil oldu!

    Serinin devam halkalarında da David Yates'in yönetmen koltuğuna oturacağı bilinen üçlemede Edward ScissorhandsDark ShadowsKarayip KorsanlarıAlis Harikalar Diyarında ve Sleepy Hollow gibi fantastik filmlerde boy göstermiş olan Johnny Depp'in de "Gellert Grindelwald" olarak yer alacağı biliniyor. Avrupa'da büyücü savaşına sebep olan Grindelwald ile Dumbledore karşı karşıya gelecekler. Henüz Hogwarts'ta öğretmenlik yapmakta olan Dumbledore'un nasıl bir şekilde karşımıza çıkacağı merak konusu!

    Harry Potter serisinin yazarı ve Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?'ın senaristi JK Rowling bu filmde de senaristlik görevini üstlenecek. Film ülkemizde 16 Kasım 2018 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top