Hesabım
    Onur Ünlü'nün Yeni Filmine Yoğun İlgi!

    Kırık Kalpler Bankası'nın ilk gösterimine tek salon yetmedi!

    PolisSen Aydınlatırsın Geceyi ve İtirazım Var filmleri ile beyazperdede, Beş Kardeş ve Leyla ile Mecnun dizileriyle televizyonda, Ah Muhsin Ünlü mahlasıyla yazdığı şiirlerle de edebiyatta sevilen özgün sanatçı Onur Ünlü'nün yazıp yönettiği yeni sinema filmi Kırık Kalpler Bankası'nın ilk gösterimi dün akşam gerçekleşti!

    36. İstanbul Film Festivali kapsamında Atlas Sinema'sında 21.30'da gerçekleşen gösterim, açık ara festivalin en yoğun ilgi ile karşılanan gösterimi oldu. Sinemaseverler gösterime gelmeyenlerin koltuklarını kapabilmek için saatler öncesinden Atlas Sineması'nın gişesinde kuyruk oluşturdu.

    Başrollerini Hazal KayaTaner ÖlmezHaluk BilginerOsman Sonant, Metin Akdülger, Tansu Biçer ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın üstlendiği yapım Shakespeare'in ünlü eseri Romeo ve Juliet'ten Onur Ünlü yorumu ile beyaz perdeye uyarlandı. Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği yıldız kadrolu filmde ayrıca Öner Erkan, Kadir Çermik, Fatih Artman, Şenay Gürler ve Nazan Kesal da yer alıyor.

    Film gösteriminde bilet bulamayan bazı izleyiciler filmi merdivenlerde oturarak izlemek pahasına bilet aldı. Gösterime Onur Ünlü'nün yanı sıra filmin oyuncularının büyük çoğunluğu katıldı. Gösterimin ardından izleyicilerin sorularını yanıtlayan ekip yaptıkları esprilerle sinemaseverlerle eğlenceli bir buluşma gerçekleştirdi.

    Ulusal Altın Lale Yarışması'nda yer alan filmin festivalde tek bir seansı bulunuyordu. Ancak filmin yolculuğu önümüzdeki hafta başlayacak olan Ankara Film Festivali ile devam edecek. İzleyicilerin vizyona ne zaman gireceği konusundaki ısrarlı sorularına Ünlü, "Sonbahar gibi görünüyor. cevabını verdi. Ünlü'nün yeni proje haberlerini de sizlerle paylaşmıştık; sanatçı bu projelerin yavaş yavaş birbirlerini engellemeden gerçekleşeceğini, hepsinin ayrı büyük emek gerektirdiğini dile getirdi ve bu film ile ilgili olarak "Senaryoyu yazdığımda Gülhane Parkı’nda hayvanat bahçesi vardı. 26 yaşındayken yazdığım ilk senaryo bu” dedi.

    Osman ve Enis'in hikayesini anlatan filmde kahramanlarımız bir yandan futbol takımlarını birinciliğe taşımaya çalışırken, bir yandan da aşk için mücadele veriyorlar. Osman ve Enis Galata'nın amatör futbol takımında oynayan 2 genç ve 2 amaçları var; ilki futbol takımlarının ligden düşmesini engellemek, ikincisi ise takım arkadaşlarıyla banka soymak. Kazanmaları gereken maç kavga sebebiyle yarıda kesildiğinde hiçbir şey daha kötüye gidemez gibidir ancak Osman maç sırasında karşı takımın antrenörü tarafından alıkonulan Aslım'ı görür ve ona aşık olur. İki ayrı takımdaki bu gençler işler karıştığında birbirlerine olan aşklarına tutunmak zorunda kalacaktır.

    #OnurÜnlü sineması - 13/4/17 #kırıkkalplerbankası #istanbulfilmfestivali2017 #kaldırkafanı

    M U H S İ N A K G Ü N (@muhsinakgun)'in paylaştığı bir gönderi ()

    36. İstanbul Film Festivali ise bugün gerçekleşecek ödül töreni ve yarınki son gösterimleri ile 2017 yolculuğunu sonlandıracak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top