Hesabım
    "Bahtiyar Bahtıkara" Geliyor!

    ‘Bir Gırık Aşk Hikayesi...G ile...’

    Türkiye'nin sevdiği iki sima; Kadir Çöpdemir ile Yeşim Salkım'ı başrollerine yerleştiren “Bahtiyar Bahtıkara” filmi tamamlandı. Yapımcılığını Rnk Film adına Mehmet Yıldırım ve İhsan Karademir’in yaptığı filmin  yönetmen koltuğunda Ergin Yılmazer oturuyor. 

     ‘Bir Gırık Aşk Hikayesi...G ile...’ sloganıyla çekilen filmin çekimleri bir ayda Muğla’nın Seydikemer ilçesinde tamamlandı. Kadrosunda Metin ZakoğluNedim SabanFerdi SancarDuygu ÇelebiGülnihal DemirYaşar Uzer gibi isimleri bulunduran film, İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı'nın kaleminden çıkma senaryodan beyazperdeye uyarlandı. Film boyunca 50 köy halkı da figürasyon olarak proje de yer aldı.

    Yapımcılığını RNK Film adına İhsan Karademir ile Mehmet Yıldırım'ın üstlendiği film Bahtiyar'ın başına gelen komik olayları anlatıyor. 

    Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır. Bunun için de engel tanımayacaktır!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top