Hesabım
    Moonlight Filminin Adı Caddeye Veriliyor!

    Filmin yönetmeni Barry Jenkins'in doğduğu Liberty City'de bir sokağın adı değişiyor!

    8 dalda Oscar adaylığı kazanan ve En İyi Film Oscar Ödülü'nü kazanan, Altın Küre ödüllerinde de En İyi Dram Filmi ödülüne layık görülen Moonlight (Ay Işığı), bir sokağa ismini veriyor!

    Başarılı filmin yönetmeni Barry Jenkins'in ve filmin yazarı Tarell Alvin McCraney'in doğduğu Liberty City'deki bir bölüme bundan sonra "Moonlight Way"(Ay Işığı Yolu) denecek. Moonlight Way filmin çekildiği yere de yürüme mesafesinde. Her ne kadar Jenkins ve McCraney film için bir araya gelmiş olsa da ikisi de Liberty City'de büyüdü. Film, modern tiyatronun en parlak ve ödüllü oyun yazarlarından McCraney'nin "Moonlight Black Boys" adlı oyunundan sinemaya adapte edildi. Senaryoyu Jenkins uyarladı. 

    Filmin kadrosunda Trevante RhodesAshton SandersAlex R. HibbertNaomie HarrisAndré HollandMahershala AliJharrel JeromeJaden Piner ve Janelle Monáe bulunuyor. Ay Işığı, genç siyahi bir adamın çocukluğundan yetişkinliğe kadar Miami'nin zor bir mahallesinde, hayatta kendine yer edinme savaşını ve büyüme hikayesini anlatıyor. İzlemeyen kaldıysa Blu-ray ve DVD satışta!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top