Hesabım
    "Hızlı ve Öfkeli 8" Bu Hafta da ABD Box Office Zirvesinde!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    Geçtiğimiz hafta zirveyi kucaklayan Hızlı ve Öfkeli 8 bu hafta da yerini kaptırmadı. Listede bu hafta 3 yeni film kendine yer bulabildi. Listenin bu hafta ilk 3'ü değişmedi.

    Listenin bu haftaki galibi de geçtiğimiz hafta olduğu gibi Hızlı ve Öfkeli serisinin 8. devam halkası oldu. Bu kez aileyi dağıtan bol aksiyonlu Hızlı ve Öfkeli 8 ilk haftasındaki başarısını devam ettirerek 38,6 milyon dolar kazandı. Film böylece 250 milyon dolarlık bütçesinin yarısından fazlasını çıkartmış oldu. Listenin 2. filmi eğlenceli animasyon Patron Bebek oldu. Minicik bir bebeği gizli ajan yapan eğlenceli yapım 4. haftasında da başarılı gidişatını sürdürerek 12,7 milyon dolar kazanmayı başardı. Film böylece 4 haftada toplam 136,9 milyon dolar kazanmış oldu. Kariyer çizgisinde Harry Potter serisinden sonra da Bling RingColoniaKorku Terapisi gibi filmlere yer veren Emma Watson ve Downton Abbey'nin Matthew Crawley'si, Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır'ın Sir Lancelot'u Dan Stevens'ın başrollerini üstlendiği Güzel ve Çirkin bu hafta da geçtiğimiz haftaya göre yerini korudu. Beğeni toplayan masal uyarlaması yapım 6. haftasında 9,9 milyon dolar kazandı. Film böylece 160 milyon dolarlık bütçesini üçe katlamaya çok yaklaşmış oldu. 

    Listenin 4. filmi ile vizyonun taze yapımları arasından çıktı. Born in China açılışını 5,1 milyon dolar ile yaptı. Listeyi yarılayan film bol yıldızlı kadrosuyla dikkat çeken bir komedi oldu. Usta oyuncuları bir araya getiren Son Macera filmi 5 milyon dolar kazanarak 25 milyon dolarlık bütçesini 6,7 milyon dolar aşmış oldu. Listenin 6. filmi vizyonun animasyonları arasından çıktı. Çocukluğumuzun sevimli mavi kahramanları Şirinler'in yeni macerası Şirinler 3: Kayıp Köy 3. hafta kapanışını 4,8 milyon dolar ile yaptı. Toplamda 33,3 milyon dolar kazanan filmin bütçesi ise 60 milyon dolar... Listenin 7. filmi de vizyonun taze yapımlarından biri oldu. 4,8 milyon dolar ile ilk hafta açılışını yapan Unforgettable beklentilerin altında kaldı. 

    Listenin 8. filmi ise Marvel'ın Kaptan Amerika'sı Chris Evans'ı sevecen bir aile bireyine dönüştüren Deha oldu. Sımsıcak aile filmi bu hafta geçtiğimiz haftaya göre 2 sıra gerileyerek 4,8 milyon dolar kazandı. Listenin 9. sırasında 4 milyon dolar vizyondaki ilk haftasını kutlayan The Promise yer alırken, listenin son filmi 2,1 milyon dolar ile Charlie Hunnam başrollü The Lost City of Z oldu.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top