Hesabım
    İstanbul Modern Sinema'da; "Polonya’dan Şimdi"

    Polonya sinemasının genç yönetmenlerinin, ödülü filmleri İstanbul Modern’de!

    İstanbul Modern Sinema, Türk Tuborg A.Ş.’nin katkıları, Polonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve İstanbul’da Polonyalılar Derneği işbirliğiyle son dönem çağdaş Polonya sinemasından örneklerin bir araya geldiği bir program sunuyor.

    İstanbul Modern Sinema uluslararası festivallerde övgü ve ödül toplayan filmlerin yer aldığı bir program hazırladı. "Polonya’dan Şimdi" adlı program 27– 30 Nisan’da izleyicisiyle buluşuyor.

    Polonya’dan Şimdi adlı programda, Sundance Film Festivali Dünya Belgeselleri bölümünde Michal Marczak’a En İyi Yönetmen ödülünü kazandıran Uykusuz Her Gece, yine Sundance Film Festivali’nde jüri özel ödülünü kazanan Deniz Kızlarının Şarkısı ve 2016 Berlin Film Festivali’nde En İyi Senaryo ödülünü kazanan “Aşk Birleşik Devletleri” yer alıyor.

    Program dahilinde ayrıca moderatörlüğünü sinema yazarı Senem Aytaç’ın yapacağı Çağdaş Polonya Sineması konulu bir söyleşi de gerçekleştiriliyor. Sanat Yönetmeni ve İstanbul’da Polonyalılar Derneği kurucularından Agata Trojak’ın ve Uyusun da Büyüsün filminin yönetmeni Kuba Czekaj katılacağı söyleşi, 30 Nisan Pazar günü saat 17.00’de.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top