Hesabım
    Güneydoğu Avrupa Sinema Okulları Birliği (SEECS) Kısa Film Festivali 3. Yaşını Kutluyor!

    Festival 25-27 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek.

    İstanbul Kültür Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan Güneydoğu Avrupa Sinema Okulları Birliği (SEECS) Kısa Film Festivali bu yıl 3. yaşını kutluyor. Geri sayıma geçen festival Güneydoğu Avrupa Sinema Okulları Birliği’ne bağlı üye okullardaki öğrencilerin ürettiği kısa filmleri üniversite gençliğine sunmak, bu filmlerin yaratıcılarını bir araya getirerek bilgi ve deneyimlerini paylaşmalarına öncü olmak; bu yolla sinema sanatının evrensel kimliğine katkıda bulunmak ve farklı renkleri bir araya getirmek amacını güdüyor.

    Güneydoğu Avrupa Sinema Okulları Birliği (SEECS) Kısa Film Festivali’nin üçüncüsü 25-27 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek. Birliğe üye ülkelerden gelecek yabancı öğrenciler, yönetmenler, senaristler, oyuncular ve film profesyonellerinin buluşma noktası İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Sinema - Televizyon Bölümü olacak. 

    Festival kapsamında birçok kurmaca, animasyon, deneysel ve belgesel film gösterimi yarışacak. Bunun yanı sıra sinemaya ilişkin sergi, panel, workshop ve sempozyumlar düzenlenecek olup, birbirlerinden farklı dillere, kültürlere ve sinema estetiğine sahip ülkelerin sinema öğrencilerinin buluşmasına ev sahipliği yapılacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top