Hesabım
    "Geçmişteki Sır" Filminden İlk Fragman Paylaşıldı!

    Filmin oyuncuları filmin fragmanını ilk kez basın mensupları ile birlikte izledi!

    Başrollerinde Serkan ŞenalpNatasa Petrovic, Emir HadzıhafızbegovicUfuk BayraktarSuzan Kardeş ve Haluk Piyes gibi ünlü oyuncuların yer aldığı, uluslararası ekibi ile dikkat çeken, yönetmen koltuğunda Raşit Görgülü'nin oturduğu film Geçmişteki Sır'ın ilk fragmanı yayınlandı! Fragmanı ilk olarak basın mensupları oyuncular ile birlikte izledi. 

    Yurt içi ve yurt dışı festivallerde yer alacak olan film Eylül ayında Türkiye ve Avrupa ülkelerinde vizyona girecek. Serkan Şenalp, Natasa Petrovic, Suzan Kardeş, Haluk Piyes, Raşit Görgülü ve Amira Kudumovic Görgülü’nün katılımıyla Soho House İstanbul’da gerçekleşen basın toplantısında izlendi. Fragman gösteriminden önce ekip, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

    Belgeselci Raşit Görgülü, Bosna ile ilgili Türkiye'nin yanı sıra başka ülkelerde de film yapıldığını belirterek, "Her yönetmenin farklı bir bakış açısı var. Ben işlenmeyen bazı noktalarından ele aldım" dedi. Başrol oyuncusu Serkan Şenalp ise, filme inandıklarını ve çok güzel bir iş olduğunu dile getirerek, "Raşit Bey'in bu konudaki çalışmalarıyla daha önce aldığı ödüller var. Proje geldiğinde de çok heyecan uyandırmıştı bu durum. Ailesini arayan 'Ali' karakterini canlandırıyorum. Film boyunca Ali'nin ailesini arama yolculuğunu izliyoruz" şeklinde konuştu.

    Çekimleri İstanbul ve Saraybosna’da gerçekleşen filmin oyuncu kadrosunda Türkiye'den Meral ÇetinkayaArif ErkinMine Teber ve Sabriye Kara da yer alıyor. Filmde ayrıca Natasa Petrovic, ödüllü aktör Emir Hadzıhafızbegovic, Maja JuricAmila Terzimehic, ve Mirsad Tuka da yer alıyor. Suzan Kardeş filmdeki rolü "Farka" için resim eğitimi aldı. Filmin senaryosunu ise İrfan Saruhan kaleme aldı. 

    Geçmişteki Sır, Bosna Hersek’te 1992-1995 yıllarında yaşanan savaşın etkisinin günümüze taşındığı hüzünlü bir hikayeyi anlatıyor; Bir fotoğrafçı olan ve ailesiyle yaşayan genç adam Ali, geçirdiği bir genetik bir rahatsızlık sonucu kendini Bosna Hersek’te, sıra dışı ve hüzünlü bir hikayenin içinde bulur! Bosna’yı hiç bilmeyen Ali, burada geçmişine dair izleri arayacaktır. Bosna’da yaşamını sürdüren Hana ise onu bu yolculuğunda yalnız bırakmayacaktır…

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top