Hesabım
    Churchill Filminden Yeni Poster Geldi!

    Merakla beklenen biyografik yapım 2 Haziran'da Amerika'da, 16 Haziran'da İngiltere'de vizyona girecek...

    Winston Churchill'in biyografik yapımı Churchill'den yeni poster yayınlandı. Birleşik Krallık Başbakanı Churchill'in hayatını anlatacak olan film 1944 Haziran'ına odaklanarak Churchill'in Normandiya Çıkarması öncesindeki 1 gününü anlatacak.

    Filmin konusu kısaca; Winston Churchill, 1944 Haziran'ında bir milyon askere yakın müttefik kuvettin gizlice İngiltere'nin güney kıyısında toplandığını öğrenir. Avrupa'yı istila etmeye ve Nazilerin sonunu getirmeye kararlıdırlar. Önlerinde duran tek şey ise Churchill'dir. Churchill, 1915 yılında Gelibolu sahillerinde vermiş olduğu yanlış kararın sonuçlarının tekrarlanmasından korkmaktadır. Yıllarca süren çatışmalarla tükenen ve kuşku ve depresyondan dolayı rahatsız olan Churchill, ülkesinin Blitz'e direnmesine yardımcı olan bir kahramandır. Ancak, savaş planını destekleme gücünü bulmak için soğukkanlı eşi Clementine'in desteğine ihtiyaç duyacaktır...

    Filmin başrolünde Brian Cox'un yer aldığı yapımın oyuncu kadrosunda Churchill'in eşi Celementine olarak Miranda Richardson yer alırken ayrıca John SlatteryJames Purefoy ve Ella Purnell de filmin kadrosunda yer alan isimler. Filmin yönetmen koltuğunda Jonathan Teplitzky otururken, senaryo ise Alex von Tunzelmann'a ait. Film, 2 Haziran'da Amerika'da, 16 Haziran'da İngiltere'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top