Hesabım
    The Black Gloves Filminden Fragman Geldi!

    Yeniden çekilen korku filminden ilk fragman yayınlandı.

    2013 yapımı Lord of Tears filminin yeniden çekimi The Black Gloves'dan ilk fragman yayınlandı. Filmde aynı ekip yer alıyor.

    Ödüllü "The Unkindness of Ravens"ın arkasındaki ikili yönetmen Lawrie Brewster ile yazar Sarah Daly, gotik noir ile geri döndü. The Black Gloves, aynı ikilinin 2013 yapımı Lord of Tears filminin tekrar uyarlaması.

    Filmin oyuncu kadrosunda Macarena Gomez, Nicholas Vince, Jamie Scott-Gordon ve Alexandra Nicole Hulme yer alıyor. Film, Gece Yarısı Sokakta Tek Başına Bir Kız, The Eyes Of My Mother ve Büyülü Tarla gibi siyah-beyaz korku akımını sürdürüyor. 

    The Black Gloves, genç hastasının kaybolması ve peşinde koşan baykuş başı figürülü adam ile kafayı bozmuş bir psikologun hikayesini anlatıyor. Soruşturmaları onu tıpkı bu rahatsız edici varlığın elinde ölmeye hazır olduğuna ikna olmuş bir balerin olan hastası gibi İskoçya'nın kasvetli dağlarında izole bir hale getirir.

    Senarist Daly, "Her zaman gotik romantik korku filmleri ve edebiyatının büyük bir taraftarı olmuşumdur. The Black Gloves için Hitchcock'un 'Rebecca'sı, 'Masumlar' ve 'Cat People' gibi filmlere baktım. Görsel stili, ruh hali, karanlığın görünümü Owlman'a doğal bir uyum içindeydi" dedi.

    Filmin vizyon tarihi şimdilik kesin olmamakla birlikte sonbahar aylarında vizyona gireceği biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top