Hesabım
    Paul Verhoeven ve "O Kadın"ın Yıldızı Yeniden Bir Arada!

    "O Kadın"ın ekibi yeniden toplanıyor!

    Paul Verhoeven'ın ilk Fransızca filmi "O Kadın" çok beğenilmiş, hatta Fransa'nın 2017 Akademi Ödülleri için Yabancı Dilde En İyi Film adayı seçilmişti. Film, Philippe Djian'ın "Oh..." romanına dayanıyordu ve usta oyuncu Isabelle Huppert'nin performansı adeta baş döndürmüştü. Bu kadar büyük bir etkinin ardından yönetmen yeni bir projeye girişti, hem de O Kadın'ın yıldızlarından Virginie Efira başrolüyle!

    Verhoeven'ın 2. Fransızca filmi olacak olan Blessed Virgin'ın başrolünü Efira üstlenecek. Film, Judith C. Brown imzalı Immodest Acts: The Life of a Lesbian Nun in Renaissance Italy romanından beyazperdeye uyarlanacak. Film, 17. yüzyılda yaşamış olan rahibe Benedetta Carlini'nin hikayesini anlatacak. Filmin senaryosunu Gerard Soeteman üstlenecek.

    Çocuklukta Toskana kasabasında bir manastıra giren Carlini, bir dizi mistik görme iddiaları ve vücudundaki stigmatların ortaya çıkması ile duyulmuştu. Ancak kilise tarafından yapılan bir soruşturma iddialarını sahtekarlık olarak nitelendirdi ve manastırdaki diğer rahibeler ile kurduğu eşcinsel ilişkiler sonucu namı zedelendi. Düşüşünün gerçek sebepleri üzerine çok sayıda akademik tartışma yapıldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top