Hesabım
    Merakla Beklenen "Mumya" Filminden Türkçe Afiş!

    "Mumya" 9 Haziran 2017 tarihinde vizyonda!

    1999 yapımı fantastik macera filmi Mumya asırlarca uykuda olan bir mumyanın uyandırılmasını konu ediniyordu. Hollywood'un yeniden çekim furyası bu büyük macerayı es geçmedi ve filmin yeniden çekimi için kolları sıvadı. Filmin yeni nesil versiyonu ise bu yıl geliyor. Başrolüne aksiyon filmlerinin aranan yüzü Tom Cruise'u yerleştiren yeni Mumya'da bu kez dişi bir mumya ile karşı karşıyayız.

    Charles Xavier'ın Birinci Sınıf'taki flörtü Annabelle Wallis ve usta oyuncu Russell Crowe'u Cruise ile birlikte başrollerine yerleştiren filmin asıl yıldızı ise mumya rolünü üstlenen, dans kariyerinden oyunculuğa yönelen Sofia BoutellaKingsman: Gizli Servis'te doya doya izlediğimiz güzel yıldız kariyer basamaklarını hızla tırmanıyor. Kadrosunda The People vs O.J. Simpson'dan tanıdığımız Courtney B Vance'i de bulunduran filmde Robert Louis Stevenson'ın kaleme aldığı Dr. Jekyll ve Mr. Hide romanından esinlenilen Dr. Henry Jekyll karakterine ise Crowe hayat verecek.

    Günümüzde geçecek olan yeni uyarlama, Irak çölünde saklanan bir grup teröristi bulmak isteyen deniz komandosu Tyler Colt'un etrafında oluşuyor. Ancak görevi sırasında yüzyıllardır uyumakta olan bir mumyanın ruhu mezarından kaçınca, işler karışıyor. Zira mumya uyanıyor ve günümüz dünyasını, kraliçesi olduğu eski Mısır'a dönüştürmek için ie koyuluyor. Onu durdurabilecek tek kişi de Colt oluyor.

    Senaryosunu Prometheus ve Doctor Strange'in senaristi Jon Spaihts üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise ilk uzun metraj deneyimine imza atacak olan Alex Kurtzman oturuyor. Mumya, 9 Haziran 2017 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top