Hesabım
    Lars von Trier Filmine Güney Kore Desteği!

    Yu Ji-tae de kadroya katıldı!

    Antichrist ve İtiraf gibi büyük ses getiren filmlerin yönetmeni Lars Von Trier'in yeni gerilim filmi House That Jack Built'ten yeni kadro gelişmesi var. Son olarak Kill Bill'in yıldızı ve Trier'le İtiraf filminde birlikte çalışmış olan Uma Thurman'ı kadrosuna katan yapıma bir de Güney Kore desteği geldi. Park Chan-wook imzalı Old Boy filmindeki rolü ile hatırlanan Yu Ji-tae filmin kadrosuna dahil oldu. Yu, Von Trier'in filmlerinden birinde yan rolde boy gösterecek olan ilk Asyalı oyuncu olacak.

    "En sevdiğim yönetmen Lars von Trier'in filminde olmak benim için bir onur" diyen oyuncu, "Benim için çok özel bir deneyim olacak" diye konuştu.

    Daha önce ünlü yönetmenle Dancer in the Dark ve Dogville'de birlikte çalışmış olan Siobhan Fallon Hogan da filmin kadrosunda yer alıyor. Matt Dillon (Wayward Pines), Riley Keough (Mad Max: Fury Road), Sofie Gråbøl (The Killing) ve Bruno Ganz'den (Downfall) oluşan kadro Dillon'ın canlandıracağı bir seri katilin hikayesini anlatan filmde bir araya gelecek.

    Thurman ve Hogan'ın kurban rolünde olacağı film, çok zeki bir seri katilin 12 yıl boyunca sürdürdüğü cinayetlerini konu alacak. Washington'daki cinayetleri katilin bakış açısından anlatacak olan filmin çekimleri İsveç'te gerçekleşiyor. Fransa, Almanya, İsveç ve Danimarka ortak yapımı olacak olan film 2018 yılında vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top