Hesabım
    It Comes at Night'tan Fragman Geldi!

    Krisha'nın yönetmeninden yepyeni bir gerilim!

    Dünya prömiyerini 68. Cannes Film Festivali'nde gerçekleştiren dramatikomedi filmi Krisha'nın yönetmeni, bu kez bir gerilim filmi ile karşımıza çıkıyor. It Comes at Night'tan fragman yayınlandı.

    Krisha Cannes sonrasında ülkemizde 15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali kapsamında gösterilmiş, daha sonra ise Başka Sinema ile vizyona girmişti. Bol ödüllü bu filmin yönetmeni Trey Edward Shults bu kez izleyiciyi korkutmaya hazırlanıyor. Senaryosunu da Trey Edward Shults'ın kaleme aldığı filmi ünlü yapım şirketi A24 gerçekleştiriyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda ise ünlü aktör Joel Edgerton(Warrior, Black Mass), Kelvin Harrison Jr.(Bir Ulusun Doğuşu), Carmen Ejogo(Selma, Away We Go), Christopher Abbott(James White, Girls, A Most Violent Year) ve Riley Keough(Mad Max: Fury Road, American Honey) yer alıyor.

    It Comes At Night, henüz ne olduğunu bilmediğimiz bir kötülükten ve tekinsiz olaylardan kaçan insanların sığındığı bir orman evinde geçiyor. Aynı evde kötü güçlerden korunmaya çalışan iki aile, hem dışarda olan bitenlerle hem de kendi aralarında yaşanan gerginlik ve garipliklerle mücadele edecektir.

    IMDb'de 8,2 puanı ile açılan merakla beklenen film önümüzdeki ay ABD'de vizyona girecek. Ülkemizde ne zaman vizyona gireceği ise şimdilik belli değil.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top