Hesabım
    Yerli Box Office Listesinde Zirve Bu Hafta da "Hızlı ve Öfkeli 8"in!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 28-30 Nisan haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği olmadı. Vizyona girdiği gibi zirveye yerleşen Hızlı ve Öfkeli 8 bu hafta da liderliği elinde tutuyor. Listede bu hafta 4 taze film kendine yer bulmayı başardı.

    Beyazperdenin en uzun soluklu serilerinden Hızlı ve Öfkeli'nin 8. devam halkası bir rekora imza atarak Türkiye’de ön gösterim rakamları dahil  tüm zamanların en iyi açılış yapan yabancı filmi oldu. Film, ilk dört gün içinde 806.888 kişi tarafından izlenerek, 10.230.654 TL’lik hasılata ulaştı. Film bu haftasonunda 169.946 seyirciye ulaştı. Böylece bu hafta da liderliği elinde tutmayı başardı. Listenin 2. filmi ise vizyonun yerli yapımlarından biri oldu. Eğlenceli yerli komedi Kolonya Cumhuriyeti 2. hafta kapanışını 139.619 seyirci ile yaptı. Listenin 3. filmi de vizyonun taze yapımları arasından çıktı. 2014 yılında vizyona giren Galaksinin Koruyucuları'nın devam halkası Galaksinin Koruyucuları 2 126.887 seyirci ile haftasonunu kapattı.

    Listenin 4. filmi çocuk seyircilerin favorileri arasından çıktı. Eğlenceli animasyon Maşa ile Koca Ayı 51.420 seyirciyi sinema salonlarına çekti. Listenin 5. sırasını da bir animasyon aldı. Şirinler'in 3. devam halkası Şirinler: Kayıp Köy 3. haftasında 44.499 seyirciye ulaştı. Listenin 2. yarısını açan film ise vizyonun taze gerilimlerinden biri oldu. Bir grup gencin hayatta kalma macerasını konu alan Ölümcül Deney: Dejavu açılışını 22.556 seyirci ile yaptı. Listenin 7. filmi ile Emma Watson'lı The Circle oldu. Kadrosunda Tom Hanks ve John Boyega gibi güçlü isimleri de bulunduran gerilim filmi 16.072 seyirciye ulaştı.

    Eğlenceli animasyon Patron Bebek ise bu hafta 3 sıra geriledi. Mini mini bir yumurcağı gizli ajan yapan animasyon 5. hafta kapanışını 15.700 seyirci ile yaptı. Listenin 9. sırasında taze bir film yer alıyor. Yerli korku yapımı Lanet: Ervah Cinleri açılışını 8.983 seyirci ile yaptı. Şahan Gökbakar'ın tiplemesiyle her filmiyle rekorlar kıran Recep İvedik serisinin 5. devam halkası bu haftasonu toplam 7.376 seyirci tarafından izlendi. Film, vizyondaki üst üste altıncı hafta sonuna dek yerli listenin zirvesinde yer alarak Recep İvedik 4'ten beri bunu gerçekleştirmeyi başaran tek yapım olmuştu. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top