Hesabım
    Killerman'in Başrolü Liam Hemsworth Oldu!

    Yeni aksiyon-gerilim türü filmin başrolü belli oldu.

    "Cash Only" filminin yönetmeni Malik Bader'in yazıp yöneteceği aksiyon-gerilim filmi "Killerman"in başrol oyuncusu Liam Hemsworth oldu!

    Hollywood Reporter'ın özel haberine göre Hemsworth filmde hafıza kaybı hastalığı ile uğraşan ve küçük para aklayan birini canlandıracak. Death of a President belgesel filmi ile George W. Bush'a düzenlenen süikastı ele alan yönetmen Malik Bader, bu kez kurgu bir gerilim filmi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Türü ve konusu ile akıllara Nolan'ın Memento filmini getiren film Killerman, yanlış giden bir anlaşma sonucu kötü bir kaza geçiren ve sonucunda amnezi şikayetiyle uğraşan önemsiz miktarda para aklayan bir adam Moe Diamond'ı (Hemsworth) merkeze alıyor. Ayrıca gangsterler ve polisler de peşindedir.

    John ve Michael Schwarz filmin yapımcılığını üstlenirken Lisa Wilson da filmin uygulayıcı yapımcısı olacak. Açlık Oyunları serisinde oynanan Hemsworth'ü en son Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit filminde ve Kate Winslet'la birlikte rol aldığı Düşlerin Terzisi'nde izlemiştik.

    Filmin kesin detayları şimdilik bu kadar. Vizyon tarihi hakkında henüz bir bilgi yok.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top