Hesabım
    Tribeca'nın Yıldızı "Vincent N Roxxy"den Fragman Var!

    Emile Hirsch ve Zoe Kravitz başrollerde...

    Amerikalı Gary Michael Schultz'un hem yönetmenliğini hem de senaryosunu üstlendiği bağımsız suç gerilim filmi Vincent-N-Roxxy'den ilk fragman yayınlandı.

    Keith Kjarval'ın hikayesinden beyazperdeye uyarlanan film, kendini arayan iki sorunlu insanın birleşmesini temel alıyor.

    Roxxy güzel ancak sorunlu bir genç kadındır. Bir gün gün ışığında sokağın ortasında bir saldırıya uğrar. Saldırı Vincent'ın araya girerek Roxxy'yi kurtarmaya çalışması ile sonuçladır. Roxxy'nin peşinde bir takım belalı kişiler vardır. Roxxy'ye aşık olan Vincent, onu da yanına alarak kaçmaya başlar. İkili peşlerindeki tehlikeli insanlardan olduğu kadar kendi geçmişlerinden de kurtulmaya çalışacaktır...

    Geçtiğimiz yıl Tribeca Film Festivali'nde prömiyerini yapan film, birçok övgü almıştı. Başrollerine Roxxy rolünde yükselen yıldız Zoe Kravitz'i yerleştiren filmin Vincent'ı ise Into the Wild ile yıldızı parlayan Emile Hirsch olacak. Filmin kadrosunda Zoey DeutchEmory CohenScott MescudiBeau Knapp ve Jason Mitchell de bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top