Hesabım
    Bill Kinghy'li "The Limehouse Golem" Filminden İlk Fragman!

    Gerilim filminden ilk görüntüler!

    Karındeşen Jack Londra sokaklarında terör estirmiş olan en ünlü katil olabilir, ancak The Limehouse Golem bambaşka bir hikayeye parmak basarak başka bir katili merceğine alıyor. İngiltere yapımı filmden ilk fragman yayınlandı.

    Peter Ackroyd'un 1994 imzalı gizem romanı Dan Leno and the Limehouse Golem'den beyazperdeye uyarlanan film, başrolüne ünlü yıldız Bill Nighy'i yerleştiriyor. Başrollerde emektar oyuncuya Olivia Cooke ve Douglas Booth eşlik ediyor. Nighy, rol için düşünülen ilk isim olan Alan Rickman'ın zamansız ölümünden sonra devralmıştı.

    Bir dizi cinayet, halkı sarsar ve halk insanların karanlık zamanlardan Golem adındaki efsanevi bir canlının cinayetlerden sorumlu olduğuna inanmaya başlar. Judaik mitolojiden gelen bu canlı kil ve çamurdan oluşmuş ve ritüeller ile büyülerle canlandırılmış bir yaratıktır. Scotland Yard müfettişi Kildare'e bu çözülmesi zor cinayetlerin sorumlusunu bulma görevi verilir. Müfettiş ise daha fazla insan ölürse günah keçisi konumuna düşmekten endişelidir. Şüphelilerin listesini daralttıkça kocasını zehirlediği için idam sırasında bekleyen ünlü sanatçı Little Lizzie Cree'in olayların kilit noktasında olduğunu fark eder...

    Scotland Yard müfettişi rolünde Nighy yer alırken, Cree'yi ise Cooke canlandırıyor. Kadrosunda Eddie Marsan ve Daniel Mays'i de barındıran filmin senaryosunu Jane Goldman, yönetmenliğini ise Juan Carlos Medina üstleniyor.

    Film Amerika'da 1 Eylül'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top