Hesabım
    "Thor 3: Ragnarok"tan Uluslararası Fragman Geldi!

    "Asgard öldü"

    Marvel geniş hayran kitleli şimşek Tanrısı Thor geri döndü! Bol yıldızlı kadrosuyla dikkat çeken ve merakla beklenen Thor 3: Ragnarok'tan yepyeni bir fragman geldi.

    Thor serisinin 2017 yılında izleyiciyle buluşacak olan üçüncü filminde, yaklaşmakta olan Norse kıyametine tanık olacağız. Asgard'tan uzakta, evrenin öbür ucunda hapsolmuş olan Thor çıkı yolu bulamamaktadır. Üstelik güçlü çekici de yanında değildir ve Asgard bir yıkımın eşiğindedir. Ragnarok zamanı gelmiştir, eğer gerçekleşirse bütün Asgardlıları yok edecek olan yıkımın sorumlusu ise acımasız Hela'dır. Ancak Asgard'ı kurtarabilmek için öncelikle özgür kalmalı, bunun içinde karşısına eski müttefiki Hulk'ı çıkaran ölümcül bir yarışmayı kazanmalıdır...

    Taika Waititi'nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmde ünlü şimşek tanrısını Chris Hemsworth, Loki'yi Tom Hiddleston, Leydi Sif'i Jaimie Alexander, Odin'i Anthony Hopkins ve Heimdall'ı Idris Elba canlandıracak. Yenilmezler serisinde Yeşil Dev Hulk karakterini canlandıran Mark Ruffalo, Grandmaster karakterine hayat verecek olan Jeff Goldblum ve Valkyrie karakterinde boy gösterecek olan Tessa Thompson boy gösterecek. Filmin kadrosunda filmin kötü karakteri olan ölüm Tanrıçası Hela rolünde ise Cate Blanchett yer alıyor.

    Merakla beklenen fantastik devam halkası 3 Kasım'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top