Hesabım
    Aksiyon Filmi "Overdrive"dan Altyazılı Fragman Geldi!

    "Overdrive" 4 Ağustos'ta sinemalarda!

    "Gran Torino" , "Teksas Katliamı" , "Fury" gibi filmlerde izlediğimiz Clint Eastwood'un oğlu Scott Eastwood, genç oyuncu Freddie Thorp ve Hollywood'un adım adım yükselen yıldızı Ana de Armas'ı başrollerine yerleştiren aksiyon filmi Overdrive'dan ilk altyazılı fragman geldi.

    2013 yılında vizyona giren "Transit" filminin yönetmeni, aynı zamanda" Arrow" dizisinin iki bölümünün de yönetmenlik koltuğunda oturan Antonio Negret'in yönetmen koltuğunu üstlendiği filmin senaristliğini Michael Brandt ve Derek Haas yapıyor. "96 Saat" filminin yönetmeni Pierre Morrel'in yapımcılığını üstlendiği yapım araba hırsızı iki kardeşi temel alıyor.

    Andrew ve Garrett Foster üvey kardeş olan iki araba hırsızıdır. İşlerinde o kadar iyilerdir ki artık uluslararası ün yapmışlardır. Ancak günün birinde yanlış kişiden bir klasik araba çalarlar. Bunun sonucu olarak bedel ödemeleri gerekecektir. Yaptıkları hırsızlığa karşılık istenen şey ise çok özel bir arabadır. İkili kendilerine bir ekip kurmalı ve öldürülmemek için istenen arabayı çalmalıdır...

    Film, 4 Ağustos'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top