Hesabım
    Merakla Beklenen "Kaygı" Filmi Vizyona Girdi!

    Seanslar burada!

    Dünya prömiyerini Şubat ayında Berlinale'de yapan, Mart ayında gösterildiği South by Southwest Film Festivali’nden öne çıkan kadın yönetmenlere verilen LUNA Gamechanger Ödülü'yle dönen Kaygı filmi bugün itibariyle vizyona giriyor. 

    Beyazperde.com'a da yazılarıyla katkı sağlayan sinema yazarı ve yönetmen-senarist Ceylan Özgün Özçelik’in ilk uzun metrajlı filmi olan yazıp yönettiği ilk uzun metrajlı filmi Kaygı'nın başrolünde Hasret rolündeki Algı Eke yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda aynı zamanda Özgür ÇevikSelen UçerAsiye DinçsoyKadir ÇermikBoncuk Yılmazİpek Türktan Kaynak ve Kerem Kupacı yer alıyor.

    Taraflı bir haber kanalında belgesel kurgucusu olarak çalışan Hasret, 30 yaşında, yalnız yaşayan bir kadındır. Fakat bir dönemdir sürekli, aynı tekrarlayan kabusları görmektedir. Kabuslarından bir anlam çıkartmanın peşine düşen Hasret, belleğinin derinliklerine inmeye çalıştıkça yaşam düzeni de yavaş yavaş alt üst olacaktır…

    Filmin yapımcılığını İstanbul Film Prodüksiyon (IFP) üstlenirken, Armağan Lale (Filmada) ve Ceylan Özgün Özçelik (EHY Film) de ortak yapımcılığı üstlenmişlerdi. Kaygı’nın T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ilk film yapım desteği aldığını da anımsatalım.

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top