Hesabım
    Johnny Depp'ten Antivirüs Filmi!

    Ünlü yıldız antivirüs programcısı oluyor.

    Ünlü Hollywood yıldızı Johnny Depp son dönemde çoğunlukla çalkantılı özel hayatıyla gündeme gelmişti. Ancak ünlü yıldızın duygusal hayatına olan yoğun ilgi rol aldığı beklenen film Doğu Ekspresinde Cinayet filminden gelen yepyeni haberlerle bir miktar da olsa tekrar kariyerine yöneldi. Depp'in yeni projesi King of the Jungle da yeni kariyer adımlarından bir diğeri olarak öne çıkıyor.

    Dünyada birçok kullanıcının tercihi olan McAfee antivirüs programının yaratıcısı John McAfee'nin gerçek hikayesini anlatacak olan film, kara komedi tarzında olacak. Joshua Davis'in Wired makalesinden beyazperdeye uyarlanacak olan filmin yönetmenliğini Glenn Ficarra ve John Requa ikilisi üstleniyor. Filmin senaryosunda ise Scott Alexander ve Larry Karaszewski imzası var.

    Servetini tüketen, uygarlığı bırakan ve Belize'deki ormana taşınan McAfee'nin orada silah, seks ve delilikle geçen yıllarına odaklanan film, Wired dergisi araştırmacısının McAfee ile röportaj yapmak için Belize'e gidişini ve Belize'e vardığında, kendini McAfee'nin tırmanan paranoyasının içinde buluşunu anlatacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top