Hesabım
    Zac Efron Seri Katil Oluyor!

    Disney sayesinde yıldızı parlayan Zac Efron karanlık bir yola giriyor...

    Disney aracılığıyla ünlenen, genellikle komedilerde görmeye alıştığımız yakışıklı oyuncu Zac Efron bu kez oldukça karanlık bir yola giriyor. Yakın zamanda Sahil Güvenlik'te ukala bir cankurtaran olarak karşımıza çıkacak olan ünlü seri katil Ted Bundy'yi canlandıracak.

    "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile" adını taşıyacak olan korku-gerilim filminde ünlü seri katili canlandırmak için anlaşan Efron, Kötü KomşularMike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak ve Çılgın İhtiyar gibi filmlerinde görmeye alıştığımız yakışıklı ve şapşal imajından bir hayli uzaklaşacak gibi görünüyor.

    Film, 1989'da Florida'da idam edilen ünlü seri katil Ted Bundy'nin hayatına odaklanıyor. Karizması sayesinde birçok kadına yaklaşmayı başararak genç kızlara ve kadınlara tecavüz edip onları öldüren seri katil ile uzun dönemli kız arkadaşı Liz arasındaki sorunlu ilişkiyi anlatan filmin yönetmen koltuğunda Joe Berlinger oturuyor. Filmin senaryosunda ise Michael Werwie imzası var. Filmin senaryosu en iyi çekilmemiş senaryoları derleyen Black List'te yer alıyordu.

    Filmin prodüksiyonunun 9 Ekim'de başlaması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top