Hesabım
    Yeni Hellboy Uyarlamasından Konsept Çizim Geldi!

    Daha karanlık bir Hellboy bizi bekliyor!

    Guillermo del Toro imzalı Hellboy 2004 yılında seyircilerle buluşmuştu. Seyircileri ikiye bölen filmin seveni de çoktu sevmeyeni de... 4 yıl aranın ardından gelen devam halkası Hellboy: The Golden Army ise serinin son filmi olmuştu. 3. devam halkası için bekleyen hayranlar geçtiğimiz yıl gelen negatif haberlerle hayal kırıklığı yaşamışlardı. Ancak geçtiğimiz hafta Hellboy'un beyazperdeye geri döneceği açıklandı. Ancak yönetmen koltuğunda del Toro ya da başrolde Ron Perlman olmadan! Yeni uyarlamanın ruhunu yansıtan bir konsept çizim meraklıların karşısına çıktı.

    Bu kez yönetmen koltuğuna senaryosunu ve yönetmenliğini üstlendiği The Descent ve Doomsday filmlerinden aşina olduğumuz  Neil Marshall'ı oturtan uyarlamada cehennemden gelen ünlü çizgi roman karakterini de Stranger Things oyuncularından David Harbour canlandıracak. Mike Mignola‘nın hayal gücü sayesinde ortaya çıkan karakterin yeni beyazperde macerasında senaryoyu Mignola ile birlikte Andrew Cosby ve Christopher Golden üstleniyor. 

    “R-Rated” olarak vizyona girmesi düşünülen filmin ismi Hellboy: Rise of the Blood Queen olacak. 

    İlk olarak 1993 yılında piyasaya sürülen çizgi romanlarla tanıştığımız Hellboy, Naziler tarafından cehennemden dünyamıza getirilen bir şeytan olarak oldukça ilgi çekici bir karakter!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top