Hesabım
    "Her Şey Mümkün" ile Kahkaha Tufanı!

    "Her Şey Mümkün" sinemalarda!

    Romantik komediler yerli sinemanın son dönemde adeta göz bebeği. Sevilen tarza bir yeni katkı da "Her Şey Mümkün" olacak. Merakla beklenen bol yıldızlı film bugün itibariyle sinemalarda!

    Yeşilçam'ın sıcaklığını geri getiren yepyeni komedi filmi başrollerine Yetkin Dikinciler ve Azra Akın'ı yerleştiriyor.

    Filmde birçok ilke de imza atılıyor. Yetkin Dikinciler ilk kez iki karakteri birden canlandırırken, Haldun Dormen ilk kez bir silah kullandı. Ünlü modacı Hakan Akkaya, film için podyumlara dönen Azra Akın’a özel kıyafet tasarladı. Kaan Girgin ise yıllar sonra bu film için setlere geri döndü. Filmin kadrosunda ayrıca Goncagül SunarMehtap BayrıBahtiyar EnginBora Sivri de yer alıyor. Türkiye’nin en çok dinlenen radyocuları Cem Arslan, Bay J, Hop Dedik Ayhan ve Tamer Gül de filmin kadrosunda konuk oyuncu olarak yer alıyor.

    20 yıldır birlikte başarılı reklamlara, kampanyalara imza atan ekibin ortaya koyduğu filmin yapımı 2 yıl sürdü. Romantik-komedi filmin yönetmen koltuğunda Alper Babayağmur oturuyor. Senaryoyu da Babayağmur ile birlikte Ayşe Babayağmur ve Apa Mehmet Şen kaleme aldı.

    İbrahim, kendi küçük dünyasında yaşayıp giden bir tesisatçıdır. Bir gün piyangodan büyük ikramiyeyi kazanır. Uzun bir tatile çıkmaya karar verir. Kaldığı otelde kalan ünlü manken Pelin ile bir aşk yaşamaya başlar. Ancak gerçek göründüğü gibi değildir. İbrahim ünlü bir iş adamına ikizi kadar benzemektedir ve onun yerine geçmiştir. Her şey yolunda giderken Pelin ile İbrahim aşk yaşamaktadır. Bir yanda İbrahim'in geride bıraktığı gerçek yaşamı, bir yanda zengin dünyası. Mafya, ihanet, magazin dünyası karmaşası içinde kadınlar ipleri ele alacaktır...

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top