Hesabım
    "Aquaman"den İlk Tam Amber Heard Karesi!

    Okyanusların kraliçesi Mera'ya yeni bri bakış!

    Game of Thrones'un savaşçı Khal Drogo'su, Conan the Barbarian'ın vahşi Conan'ı Jason Momoa'nın mükemmelliğini iyice yücelten yeni çizgi roman uyarlaması Aquaman'den bu kez Momoa'nın değil ama okyanusların kraliçesi Mera'yı canlandıran Amber Heard'ün bir karesi geldi.

    Atlantis'in kraliçesi Mera gelen fotoğrafta bir hayli sarsılmış görünüyor. Kızıl saçlarıyla dikkat çeken Heard, güzelliğiyle yine öne çıkıyor. 

    Jason Momoa'yı bu kez okyanusların fatihi olarak göreceğimiz Aquaman'in yönetmenliğini Korku Seansı ve Ruhlar Bölgesi gibi büyük gişeli filmlerin başarılı yönetmeni James Wan üstleniyor. Filmin senaryosuna ise Titanların Öfkesi filmi ile fantastik dünyaya çok da yabancı olmadığını kanıtlayan David Leslie Johnson imza atacak. Fantastik yapımın kadrosu bir hayli zengin. Atlantis Kraliçesi ve Aquaman'in aşık olduğu Mera rolündeki Amber Heard, Aquaman'in sadık yardımcısı Nuidis Vulko rolündeki Willem Dafoe ve Aquaman'in kötü kalpli yarı-kardeşi Orm rolünde Korku Seansı'nın Ed Warren'ı, Watchmen'in Nite Owl'u Patrick Wilson yer alıyor.

    Arthur Curry kendiyle ilgili büyük bir gerçeği keşfetmiştir. Kendisi okyanuslar altında inşa edilen Atlantis krallığının tahtının varisidir. Ancak Aquaman'in sinsi yarı-kardeşi Orm, Atlantis tahtını istemektedir. Arthur Curry, nam-ı diğer Aquaman, kendisine kalan mirasa sahip çıkmalı ve halkının başına geçmelidir...

    Yeni nesil Aquaman Jason Momoa karşımıza ilk olarak Batman v Superman: Adaletin Şafağı filminde çıkmıştı. Okyanusun süper kahramanını önümüzdeki yıl da Justice League filminde göreceğiz.

    Aquaman 5 Ekim 2018'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top