Hesabım
    Yalnız Hayaller Kaldı Basınla Buluştu

    Yeşilçam'ın iki efsane ismi, yıllar sonra bir arada..

    Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan, yapımcılığını Cevher Filmcilik’in üstlendiği, Mehmet Ali Arslan’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Yalnız Hayaller Kaldı, dün akşam düzenlenen bir toplantıda, basınla buluştu.

    Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncuları Mahmut Cevher ve Perihan Savaş’ın başrolleri paylaştığı filmde, Ecem Baltacı, Fırat Temir, Yavuz Pekdemir, Dilruba Balbunar, Tuba Daştan, Sevim Aydeniz, Alican Ayas, Onat Erkan, Selin Soytürk ve Yeliz Bozkurt Üstündağ da rol alıyor. 

    Duygu dolu bir aile hikayesini beyazperdeye taşıyacak olan film, Perihan Savaş ve Mahmut Cevher’i 30 yıl sonra bir araya getirirken, Yeşilçam ile genç oyuncuları da bir araya getirerek kuşaklar arası bir buluşmaya da ev sahipliği yapıyor.

    Emekli, karısını kaybetmiş ve dört çocuğuna büyük sorumluluk duygusuyla bakan bir babanın kızının hastalığıyla başlayan dramına ve onları bir arada tutma çabasına tanıklık edeceğimiz filmde organ bağışı ve gençlerin hayatlarını özgürce yaşama sürecinin etkileri de anlatılıyor. 

    Mahmut Cevher’in kaleminden Nimet Erdem’in senaryolaştırdığı öyküde hüzün, sevgi, acı ve umut dolu öykülerin gerçekçi bir temelde hayatı oluşturduğuna tanıklık edeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top