Hesabım
    Dark Universe ile Canavarların Resmi Geçit Törenine Hazır mısınız?

    Universal'dan beklenen hamle!

    Universal'ın klasikleşmiş olan canavar filmlerini bir bir yeniden çekmeye başladığı bilinen bir durumdu. Gerek Tom Cruise'lu Mumya, gerek Johnny Depp'li Invisible Man olsun, yepyeni bir canavar çağının başladığının hepimiz farkındayız. Universal'dan gelen son haberler canavarın hayatımızda fazlasıyla yer edeceğini doğrular nitelikte. Yapım şirketi klasik canavarlarını yeniden beyazperdeye taşıdığı evrene "Dark Universe" adını verdi ve logosunu, sitesini ve bol "canavarlı" bir görselini de bizlerle paylaştı.

    Bu evrende raslayacağımız tüm canavarların -ki Mumya'nın canavarı Sofia BoutellaDr Jekyll and Mr. Hyde olarak karşımıza çıkacak olan Russell CroweFrankenstein's Monster filminin başrolünü kapan Javier Bardem ve yeni nesil Invisible Man Johnny Depp olmak üzere 4 canavarımız hali hazırda bulunuyor- kendilerine özel filmleri olacak. Ardından bir araya geldikleri bir güzelleme de seyircilerle buluşacak. Bu canavarların hepsini buluşturan nokta, gizemli Prodigium organizasyonu için canavarlar toplayan Dr. Jekyll olacak.

    Universal'ın bir diğer sürprizi de klasik korku filmi Bride of Frankenstein da yeniden çekilecekler listesine dahil olduğu idi. Klasik hikayede modern bir kadını temel alacak olan yapımın yönetmen koltuğunda Alacakaranlık Efsanesi serisinin yönetmeni Bill Condon oturacak.

    İşte hem canavarlarımıza bir bakış, hem de klasik korku yapımlarına bir saygı duruşu!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top