Hesabım
    Yeni Spider-Man'imiz Nathan Drake Oluyor!

    Tom Holland video oyunu uyarlaması "Uncharted"ın kadrosuna katıldı.

    Çok yakında sinemalarımızdaki macerasına başlayacak olan yeni nesil Spider-Man'imiz Tom Holland'ı daha sık göreceğiz gibi görünüyor. Genç oyuncu fenomen video oyunundan beyazperdeye uyarlanacak olan Uncharted filminde genç Nathan Drake'i canlandırmak için anlaşmayı imzaladı.

    Naughty Dog ve Sony Interactive yapımı video oyununda karşımıza çıkan senaryonun öncesini işleyecek olan film, uzun bir süredir rafta bekliyordu. Temelini Uncharted 3: Drake’s Deception'dan alacak olan film, genç hırsızın suç ortağı Victor Sullivan ile tanışmasını ve oyundaki olayların başlangıcını anlatacak. Yönetmenliğini Shawn Levy'nin üstleneceği filmin taslak senaryolarının üzerinden geçecek bir senarist arayışı devam ediyor. 

    Oyun kaşif Sir Francis Drake'in torunu olan hazine avcısı Nate Drake'i temel alıyor. Efsanevi Güney Amerika altın şehri El Dorado'nun yerini lanetli altın bir heykel aracılığıyla keşfettiğini düşünen Drake'in arayışı, rakip bir hazine avcısının da ortaya çıkmasıyla çetinleşiyor. Üstüne bir de İspanyolların ve Nazilerin mutasyona uğramış nesilleri olarak ortaya çıkan canavarlar da işin içine karışıyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top