Hesabım
    "Top Gun" Filmine 31 Yıl Aradan Sonra Devam Halkası Geliyor!

    "Top Gun 2" kesinleşti.

    1986 tarihli, başrollerini Tom Cruise ile Kelly McGillis'in paylaştıkları Top Gun sinemanın klasikleri arasındaki yerini hakkıyla elinde tutuyor. Gelen son haberlere göre de filmin devam halkası resmi olarak açıklandı. Açıklama ilk filmin başrolü Cruise'tan geldi.

    Ünlü oyuncu Australia'nın Sunrise on 7 programına konuk olduğunda konuya dair açıklamalarda bulundu. Sunucunun devam halkası ile ilgili sorularına "Evet, dedikodular doğru" yanıtını veren Cruise, filmin çekimlerinin önümüzdeki yıl başlamasının planlandığını belirtti.

    Filmin devam halkası geleceği haberleri uzun zamandır kulislerde konuşuluyordu. 2013 yılında yapımcı Jerry Bruckheimer, Cruise'un devam halkası için heyecanlı olduğunu söylemişti. 2012 yılında hayatını kaybeden, ilk filmin yönetmeni Tony Scott'ın yerini kimin alacağı merak konusuydu. 

    Filme dair bir diğer haber de ilk filmde Iceman'i canlandıran Val Kilmer'ın devam halkasında da boy göstereceğiydi. Şu an için gelen bilgiler bununla sınırlı. Bakalım zaman ne gösterecek?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top