Hesabım
    Eski Hellboy'dan Yeni Hellboy'a Yeşil Işık!

    Ron Perlman yeni uyarlama hakkında konuştu.

    Guillermo del Toro imzalı Hellboy 2004 yılında seyircilerle buluşmuştu. Seyircileri ikiye bölen filmin seveni de çoktu sevmeyeni de... 4 yıl aranın ardından gelen devam halkası Hellboy: The Golden Army ise serinin son filmi olmuştu. Serinin 3. devam halkası gelmeyeceği haberiyle kırılan hevesler, yepyeni bir Hellboy filminin yolda olduğu müjdesi ile yeniden alevlendi. 

    Bu kez yönetmen koltuğuna senaryosunu ve yönetmenliğini üstlendiği The Descent ve Doomsday filmlerinden aşina olduğumuz  Neil Marshall'ı oturtan uyarlamada cehennemden gelen ünlü çizgi roman karakterini de Stranger Things oyuncularından David Harbour canlandıracak. Del Toro imzalı serinin Hellboy'u Ron Perlman yeniden çekim hakkında Motor City Comic Con'da açıklamalarda bulundu. Oyuncu rolünün Marshall tarafından canlandırılacak olmasından memnun olduğunu belirterek; "David Harbour iyi bir oyuncu. Hellboy'un yeniden canlandırılması konusunda ona en iyi dileklerimi sunuyorum" dedi.

    Orijinal Hellboy serisinin asla 3. filmi görememiş olmasıyla ilgili de konuşan oyuncu, "Üçüncü filmin epik ve vurucu olması gerekiyordu, tıpkı bir Yunan kahinin vadedebileceği bir Hellboy kaderi gibi. Bence gerçekten iyi bir film olabilirdi" dedi.

    İlk olarak 1993 yılında piyasaya sürülen çizgi romanlarla tanıştığımız Hellboy, Naziler tarafından cehennemden dünyamıza getirilen bir şeytan olarak oldukça ilgi çekici bir karakter! Mike Mignola‘nın hayal gücü sayesinde ortaya çıkan karakterin yeni beyazperde macerasında senaryoyu Mignola ile birlikte Andrew Cosby ve Christopher Golden üstleniyor. “R-Rated” olarak vizyona girmesi düşünülen filmin ismi Hellboy: Rise of the Blood Queen olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top