Hesabım
    "Deadpool 2"nin Kötü Adamı Belli Oldu!

    "Deadpool 2"nin kadrosuna Jack Kesy de dahil oldu.

    2016 yılının en büyük hitlerinden Deadpool'un devam halkası için çalışmalar devam ederken, filmin kadrosu da genişliyor. Son olarak kadrosuna Cable karakterini canlandıracak kişi olarak Old Boyİhtiyarlara Yer Yok filmlerinden aşina olduğumuz Josh Brolin ve Domino'yu canlandıracak, Atlanta ve Easy'nin yıldızı Zazie Beetz'i katan devam halkası Deadpool 2 kötü adamını da buldu.

    Filmin kadrosuna Jack Kesy de katıldı. Oyuncunun, filmin kötü adamı olacağı tahmin edilen Black Tom Cassidy rolü için kadroya dahil olduğu düşünülüyor. Karakter karşımıza ilk kez Chris Claremont'un 1976 yılı imzalı çizgi romanı “Uncanny X-Men”in 101. sayısında çıkmıştı.

    Böylece filmde yer alacağı kesinleşen üç mutantımız oldu; şans faktörünü kontrol edebilen Domino, zamanda yolculuk edebilen, X-Men'in sevilen üyesi Cyclops'un oğlu Cable ve Deadpool'un enerjiyi maddeler üzerinden yansıtabilen İrlandalı düşmanı Black Tom! Bakalım bu karakterler nasıl bir senaryoda bir araya gelecek...

    İlk filmin anti kahramanı Deadpool'u canlandıran Ryan Reynolds bir kez daha rolüne geri dönecek. Filmin yönetmen koltuğuna David Leitch otururken, Deadpool'un büyük aşkı Vanessa'yı canlandıran Morena Baccarin da devam halkasında boy gösterecek. İlk filmden tanıdığımız Brianna HildebrandLeslie Uggams ve Karan Soni de kadroya geri dönen isimler arasında yer alıyor. Filmin senaryosunu ilk filmin senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick üstleniyor.

    Deadpool 2 ülkemizde 1 Haziran 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top