Hesabım
    "John Wick 3" Hangi Aşamada?

    Filmin senaryosu yazılıyor.

    Keanu Reeves'i Matrix'in Neo'su olarak hatırlanmaktan kurtaran John Wick, 2014 yılında vizyona girmiş ve büyük beğeni toplayarak dünya çapında 88,7 milyon dolar gişe elde etmişti. Filmin aldığı olumlu eleştirilerin ardından 2. devam halkası da bu yıl seyircilerin karşısına çıktı. İlk filmin ardından büyük beklenti yaratan devam halkası umutları boşa çıkarmadı ve ilk filmin gişesini ikiye katlayarak 166,8 milyon dolar hasılat elde etmeyi başardı. Geçtiğimiz 365 günlük vizyon takviminin en çok kazanan 36. filmi olan 2. devam halkası vizyondan kalkalı henüz çok kısa bir süre olmuşken, 3. devam halkası için hazırlıklar başladı. Serinin yönetmeni Chad Stahelski, 3. devam halkasının senaryosunun yazılmakta olduğunu duyurdu.

    Collider'a açıklama yapan yönetmen; "Şu anda senaryoyu yazma aşamasındayız. Konu daha çok senaryoyu ne kadar hızlı tamamlayabileceğimizle alakalı. Ama sanıyorum ki bu yıl sonuna yetişmese bile önümüzdeki yılın başına yetişecektir" dedi.

    Stahelski'nin 3. devam halkasında yönetmen koltuğuna oturup oturmayacağı henüz belirsizliğini korusa da, yönetmen konuya ilişkin; "Şu an hazırlık aşamasında yönetmen durumundayım. Her şey zamanla belli olacaktır. Tabii ki bunu çok isterim" diye konuştu.

    Serinin 2. devam halkası John Wick 2'de karizmatik tetikçimiz, tehlikeli bir suikastçi organizasyonunu ele geçirmek için plan yapan eski bir iş arkadaşı yüzünden emekliliğini yarıda kesmek zorunda kalmıştı. Roma sokaklarını köpeğiyle birlikte arşınlayan Wick, dünyanın en tehlikeli katilleriyle yüzyüze gelmişti. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top