Hesabım
    Manchester Saldırısının Ardından Galalar İptal Ediliyor!

    "Mumya" ve "Wonder Woman" İngiltere galalarını iptal etti.

    Terör örgütü IŞİD'in üstlendiğini ve 22 kişinin yaşamını yitirdiği Manchester saldırısı dünya basınında büyük yer etmiş ve milyonlarca insanın kalbini acıyla doldurmuştu. 59 kişinin de yaralandığı saldırının ardından kent iyileşme sürecinde olsa da, ikinci bir saldırı ihtimalinin göz önünde bulundurulduğu açıklanmıştı. Riskli durum sebebiyle kimi filmler Londra prömiyerlerini iptal etme kararı aldıklarını açıkladı.

    Hollywood'un en beklenen filmlerinden Warner Bros yapımı Wonder Woman ve Universal yapımı Mumya'nın Londra'da gerçekleştirecekleri prömiyerler iptal edildi. 

    Universal yaptığı açıklamada; "Terör saldırısı sebebiyle çok üzgünüz ve kent sakinlerinin yanındayız. Trajediden etkilenenlere saygımızdan dolayı Londra'da gerçekleşecek olan prömiyeri iptal ediyoruz" derken, editör ve yazar Hanna Flint'ten gelen açıklamaya göre aynı sebeplerden Wonder Woman prömiyeri de yapılmayacak.

    Manchester Arena'ya gerçekleştirilen intihar saldırısı sırasında genç pop yıldızı Ariana Grande'nin konseri vardı. Grande de saldırının ardından Avrupa turnesini iptal etti.

    Tom Cruise başrollü Mumya ülkemizde 9 Haziran'da vizyona girerken, Gal Gadot başrollü Wonder Woman ise 2 Haziran'da seyircilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top