Hesabım
    "Deadpool 2"nin Cable'ı Antremanda!

    Josh Brolin'den çılgın antreman videosu!

    2016 yılının en büyük hitlerinden Deadpool'un devam halkası için çalışmalar devam ediyor. Şans faktörünü kontrol edebilen Domino, zamanda yolculuk edebilen, X-Men'in sevilen üyesi Cyclops'un oğlu Cable ve Deadpool'un enerjiyi maddeler üzerinden yansıtabilen İrlandalı düşmanı Black Tom olmak üzere 3 mutantın da beyazperde temsilcilerinin belirlenmesinin ardından oyunculardan da güncellemeler gelmeye başladı. Cable'ı canlandıracak olan Old Boyİhtiyarlara Yer Yok filmlerinden aşina olduğumuz Josh Brolin'den Cable'a dönüşmek adına yaptığı çılgın antreman videosu geldi.

    Şekeri, ekmeği ve makarnayı bıraktığını açıklayan oyuncu bugünlerde ağır bir antreman programında. Bakalım sonuçlar nasıl olacak?

    Sit inside the muscle, grow it, Imagine it germinating into its conclusive state. Then turn around and kick the fucker who keeps trying to hold your shoulders down. 😜 @justindlovato @stephjlovato #GROW #thanos #thehulkaintshit @iambuilt @xptlife #deadpool#aintnobird #keepthemguessing 🔪Video by @kathrynbrolin

    Josh Brolin (@joshbrolin)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Düşük çeneli anti-kahramanımız Deadpool'un en yakın arkadaşı Cable'ı canlandıracak olan Brolin'e kadroda Domino'yu canlandıracak, Atlanta ve Easy'nin yıldızı Zazie Beetz ve filmin kötü adamı Black Tom olarak Jack Kesy eşlik edecek.İlk filmin anti kahramanı Deadpool'u canlandıran Ryan Reynolds bir kez daha rolüne geri dönecek. Filmin yönetmen koltuğuna David Leitch otururken, Deadpool'un büyük aşkı Vanessa'yı canlandıran Morena Baccarin da devam halkasında boy gösterecek. İlk filmden tanıdığımız Brianna HildebrandLeslie Uggams ve Karan Soni de kadroya geri dönen isimler arasında yer alıyor. Filmin senaryosunu ilk filmin senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick üstleniyor.

    Deadpool 2 ülkemizde 1 Haziran 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top