Hesabım
    Karanlık Bir X-Men Filmi; "New Mutants"

    "New Mutants" hakkında yeni bilgiler gün ışığına çıktı.

    Sinemanın uzun soluklu serilerinden X-Men, son yayınlanan devam halkası X-Men: Apocalypse ile orijinal kadrosunu geride bırakarak genç nesli keşfetme adımlarını atmaya başlamıştı. X-Men serisinin ilk halkalarında karşımıza yetişkin bireyler olarak çıkan karakterlerin gençlik yıllarını ele alan son devam halkasının ilerleyen hikayesi için de hazırlıklar devam ediyor. New Mutants filmi hakkında yepyeni bilgiler paylaşıldı.

    Son olarak Game of Thrones yıldızı Maisie Williams ve çıkışını The Witch ile yapan, Morgan ve Parçalanmış ile de kariyer basamaklarını hızla tırmanan Anya Taylor-Joy'u kadrosuna katan film hakkında yönetmen Josh Boone'dan açıklamalar geldi. "X-Men evreni içerisinde tam bir korku filmi seti hazırlıyoruz" diyen yönetmen, "Kostüm yok. Hiçbir süper kötü yok. Çok, çok farklı bir şey yapmaya çalışıyoruz" diye belirtti.

    Williams, İskoç mutant Wolfsbane rolünü üstlenecek. Gerçek adı Rahne Sinclair olan karakter güçlü vahşi içgüdüleri ve dini bağlılığı arasında sıkışıp kalmış olan kurt-insan hibriti bir karakter. Taylor-Joy'un üstlendiği Rus mutant Ilyana Nikolievna Rasputin nam-ı diğer Magik ise teleport yeteneğine sahip olan bir karakter. Çizgi romanlarda oldukça ön plana çıkan bu kadın mutant karakteri, Limbo adlı bir boyutta zamanda ve uzayda yolculuk edebiliyor. Çizgi romanlarda Magik en sonunda Limbo'nun baş büyücüsü oluyordu. Bir nevi serinin üstün güçlü kadın karakteri olan Jean Grey'in yerini almasını bekleyebiliriz.

    Chris Claremont tarafından 1980'lerin başında yaratılan çizgi roman serisinin beyazperde uyarlaması için çekimler Temmuz ayında başlayacak gibi görünüyor. Henry Zaga ve Rosario Dawson'ın da kadroda yer alacağı dedikodularının kulislerde dolaştığını da ekleyelim. Dawson'ın Dr. Ceilia Reyes karakterini canlandırması bekleniyor. Mutant bir doktor olan Reyes karakteri kendi çevresinde bir koruma kalkanı yaratabiliyor. 

    Filmde boy gösterecek karakterler arasında Danielle Moonstar, Sunspot, Cannonball ve Warlock isimli bir uzaylı da yer alıyor. Filmde Profesör Charles Xavier'ı canlandıran James McAvoy'un da boy göstermesi bekleniyor. Filmin senaryosunda yönetmen Boone ile birlikte Knate Gwaltney imzası var.

    Filmin 13 Nisan 2018'de Amerika'da vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top