Hesabım
    Bol Yıldızlı "Logan Lucky"den İlk Fragman!

    Steven Soderbergh, beyaz perdeye geri dönüyor!

    Oscar ödülü sahibi Steven Soderbergh'i emekliliğinden döndüren aksiyon komedi filmi Logan Lucky'den ilk fragman ve poster geldi!

    Bol yıldızlı filmin kadrosunda Channing Tatum, Adam Driver, Seth MacFarlane, Riley Keough, Katie Holmes, Katherine Waterston, Dwight Yoakam, Sebastian Stan, Brian Gleeson, Jack Quaid, Hilary Swank ve Daniel Craig yer alıyor. Traffic filmiyle 2000 yılında Oscar'a layık görülen yönetmen Tatum'la daha önce HaywireMagic Mike ve Side Effects filmlerinde de birlikte çalışmıştı.

    Gregory Jacobs'ın yapımcılığını üstleneceği filmde iddiaya göre Steven Soderbergh senaryo eline geçtiği an emekliliğe veda etme kararını vermiş. Filmin senaryosunda Rebecca Blunt'ın imzası var.

    Erkek kardeşler Jimmy ve Clyde Logan'ın çok önemli bir amacı var; ailelerinin üzerindeki laneti kaldırmak. İkili bunun için Charlotte Motor Speedway'deki efsanevi Coca-Cola 600 yarışını hedef alır. Amaç büyük NASCAR yarışında başarılı bir soygun yapabilmektir...

    Tatum ve Driver'ın kardeşleri canlandıracağı yapımda gözde James Bond'lardan Craig ise Joe Bang olarak karşımıza çıkacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top