Hesabım
    Yeni "Jungle Book"un Shere Khan'ı Şaşırtacak!

    Yönetmen Andy Serkis'ten açıklamalar!

    2016 yılının Disney yapımı hit filmlerinden The Jungle Book bu kez Warner Bros. versiyonuyla beyazperdelerde olacak. Tıpkı Disney yapımı film gibi kadrosunda büyük Hollywood isimlerini barındıran yeni uyarlamanın kötü kalpli kaplanı Shere Khan'ı seslendirecek olan Benedict Cumberbatch hakkında filmin yönetmeni ve ünlü oyuncu Andy Serkis'ten açıklamalar geldi.

    Fenomen dizi Sherlock ile yıldızı parlayan oyuncuya övgüler yağdıran Serkis, Cumberbatch'in yeni uyarlamadaki performansıyla herkesi şaşırtacağını söyledi. The Mirror'a konuşan yönetmen; "Benedict inanılmalmaz bir oyuncu. Filmdeki performansı gerçekten korkutucu. Bu, derinlikli, öfke dolu, parlak bir performans. Onun performansı hakkında inanılmaz olan şey alıştığımız kötü adam çizgisinden çıkması" diye konuştu.

    Cumberbatch'in performansıyla kötü kaplanın bakış açısını görebileceğiz gibi görünüyor. Filmin geri kalan kadrosuna bakacak olursak panter Bagheera rolünde Christian Bale'i, piton Kaa rolünde Cate Blanchett'ı, kurt sürüsü lideri Akela rolünde Peter Mullan'ı göreceğiz. Kurtlar Nisha ve Vihaan ise Naomie Harris ve Eddie Marsan tarafından canlandırılırken, Tabaqui ise Tom Hollander olacak. Yönetmen Serkis aynı zamanda başarılı oyunculuğuyla Baloo'yu canlandıracak.

    Rudyard Kipling'in ikonik romanından bu sefer Callie Kloves'un uyarladığı yeni nesil The Jungle Book 19 Ekim 2018'de Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top