Hesabım
    "Paddington 2"ya İlk Bakış!

    Sevimli ayı geri dönüyor!

    2014 yılında tanıştığımız Ayı Paddington geri dönüyor! Hala 32 Windsor Gardens, Londra'da bay ve bayan Brown ile yaşamaya devam eden sevimli ayının yeni maceralarına ilk bakış burada!

    Eleştirmenlerden oldukça olumlu eleştiriler alan filmin yönetmen koltuğunda Paul King oturuyordu. Devam halkasında da yönetmen koltuğuna oturan King, senaryoda ise Simon Farnaby ile birlikte çalıştı. İlk filmin bay ve bayan Brown'ı Hugh Bonneville ve Sally Hawkins'in yanı sıra Julie WaltersPeter Capaldi ve Jim Broadbent de kadroya geri döndü. Sakar ayıcığı ise bir kez daha Ben Whishaw seslendiriyor.

    Filmin yeni karakterleri ise Phoenix Buchanan adlı kendini beğenmiş bir oyuncuyu canlandıracak olan Hugh Grant ve Kunckles McGinty isimli fırıncıyı canlandıracak olan Brendan Gleeson olacak.

    Paddington Lucy teyzenin 100. yaş gününde ona hediye alabilmek için birbiri ardına ilginç işlerde çalışmaktadır. Amacı mükemmel hediyeyi alabilmek için para biriktirmektir. Ancak almayı düşündüğü kitap çalınınca suçluları bulmak için de macera başlayacaktır...

    Eğlenceli devam halkası Paddington 2 19 Ocak 2018 tarihinde ülkemizde vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top