Hesabım
    Gizemli "My Cousin Rachel"dan Yeni Klip!

    Başrollerde Sam Claflin ve Oscar ödüllü Rachel Weisz var!

    Başrollerine Senden Önce Ben'in karizmatik William Traynor'ı Sam Claflin ve Oscar ödüllü Rachel Weisz'i yerleştiren My Cousin Rachel filminden yeni bir klip yayınlandı. Klip Coming Soon aracılığıyla geldi.

    The Birds ve Don't Look Now başta olmak üzere birçok çalışması sinemaya uyarlanan İngiliz hikaye, roman ve oyun yazarı Daphne du Maurier'in bir romanını daha beyazperdede görme şansına erişeceğimiz film, yönetmen koltuğuna Roger Michell'ı oturtuyor. Senaryosunu da yönetmenin kendisinin üstlendiği filmin kadrosunda Holliday GraingerIain Glen ve Pierfrancesco Favino da yer alıyor.

    Philip günün birinde gizemli bir akrabası tarafından ziyaret edilir. Rachel Philip'in kuzenidir. Aynı zamanda Philiip'in koruması ile evli olan Rachel eşini kaybetmiştir. Philip eşinin ölümünde parmağı olduğunu düşündüğü kadından intikam almak ister, ancak Rachel'la ilgili gizemli bir yan Philip'i kendine çekmeye başlar. Aralarında karşı konulmaz bir çekim oluşan ikili bu sırlarla dolu hayatlarında nereye sürüklenecektir?...

    Film Amerika'da 9 Haziran 2017'de vizyona girerken, ülkemizde girip girmeyeceği ise henüz belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top